van 10 t.e.m. 13 december
VG + HG = €34
VG + HG + DESSERT = €42
Voorgerecht optie 1 - Tomatenroomsoep
Visgehaktballetjes / dashiroom
Voorgerecht optie 2 - Tarte tatin van gorgonzola en rode ui
Kruidensla en ansjovis / zoetzure champignons / frambozenmayo / dragonolie
Hoofdgerecht optie 1 - Vis van de dag in tempura
Remouladesaus met daikon / pomme fondant / erwtenpuree met munt / gebakken knolselder
Hoofdgerecht optie 2 - Bout van Texels lam
Lamsjus met gedroogde vijg / spitskoolrolletjes / pompoencrème / salie-aardappeltjes
Dessert - Frangipane Wildemanpeer en advocaatijs
Oester natuur
Fine de Claires
Oester Oosterse stijl
Fine de Claires / sojadressing / chili
Oester Franse stijl
Fine de Claires / sjalotvinaigrette / citroen
Carpaccio
rund / oude parmezaan / olijfolie / rucola
Gravlax
Noorse zalm / dille / yoghurtdressing
Carpaccio van tomaat
Coeur de Boeuf / basilicum / balsamico-crème / burrata
Garnaalkroket
groene salade / verse tartaar
Langoustine
groene curry / romesco / prei
Risotto
rode biet / geitenkaas / bieslook
Wildsuggestie - Huisbereide paté van haas
Verse brioche / boter met eekhoorntjesbrood / kweepeer
Steak Tartaar
groene salade / verse frieten / verse mayonaise
Ravioli
peer / Bleu d’auvergne / rucola / walnoot / saus van witte wijn en vermouth
Goudbrasem
bieslookuree / beurre blanc / warme seizoensgroenten
Sliptongen
groene salade / verse frieten / verse tartaar
Salade César
kipfilet / verse croutons / césar-dressing
Salade Niçoise
mi-cuit tonijnsteak / mosterdvinaigrette
Contrefilet
kropsla / verse frieten
Côte-à l’os
kropsla / verse frieten
Ierse Ribeye
kropsla / verse frieten
Wildsuggestie - Filet pur van hert
Wildjus met Madeira en roze peper / rösti met pancetta / cannelloni van savooi
Wildsuggestie - Fazant
Roomsaus met peperkoek / texturen van schorseneer / pommes fondantes
Wildsuggestie - Stoofpot van everzwijn
Geroosterde aardappel / grondwitloof, savooi en wortel / veenbessen
Espresso Martini
espresso / vanille / Jamaicaanse rum / vodka / cacao bitter
Café Glacé
verse espresso / vanille ijs
Crème Brûlée
gepocheerde peer, tijm
Dame Blanche
chocoladesaus / slagroom
Sabayon
rode porto / vanilleijs
Tartelette
citroen / pompelmoes / Italiaanse meringue