Menu
Food

Tasty food met
een eigen twist

Lunch

van 13 t.e.m. 16 mei

VG + HG = €36
VG + HG + DESSERT = €45

Voorgerecht optie 1 - Dashi-miso soep

Kruidige kippengehaktballetjes | korianderolie

Voorgerecht optie 2 - Sainte-Maure & Pancetta

Texturen van erwt en dragon | focaccia | pompoen

Hoofdgerecht optie 1 - Supreme van Mowi zalm

Aspergeroomsaus met dille | groene asperge | puree met graantjesmosterd | gele wortel

Hoofdgerecht optie 2 - Zachtgegaarde kipfilet

Nasi goreng | huisgemaakte sambal | spiegelei

Dessert - Mousse Orangette

Mousse van gebrande karamel | marmelade van sinaas | mokka ijs

Bites/to share

Taco’s steak tartaar

verse rundstartaar / wasabi-mayonaise / limoen

Yakitori

Japanse kipsaté / sesamsaus / koriander / limoen

Gyoza

dumplings / koriander / ponzu / wasabi-crackers

Korean style nuggets

huisgemaakte kipnuggets / kewpie / sriracha / citroengras

Nobashi

nobashi-garnalen / panko / verse tartaar / citroen

Crispy Courgette

panko / dip van feta en paprika

Ansjovis

in het zuur

Baby Octopus

salsa van tomaat / chili

Guacamole

huisgemaakte tortillachips

Maatjes

oosters gelakt / granité van appel / verse ajuin / boon

Mangalica

100 gram / rucola

Pata Negra

100 gram / rucola

Pan Cristal

salsa van tomaat / groene pesto / basilicum / stracciatella / optioneel met Mangalica +8,

Voorgerechten

Oester​ natuur

Fine de Claires

Oester Oosterse stijl

Fine de Claires / sojadressing / chili

Oester Franse stijl

Fine de Claires / sjalotvinaigrette / citroen

Carpaccio

rund / oude parmezaan / olijfolie / rucola

Gravlax

Noorse zalm / dille / yoghurtdressing

Carpaccio van tomaat

Coeur de Boeuf / basilicum / balsamico-crème / burrata

Garnaalkroket

groene salade / verse tartaar

Langoustine

groene curry / romesco / prei

Risotto

met seizoensgroenten

Suggestie asperges à la flamande

ei / boter / peterselie

Suggestie asperges & kalfszwezerik

Kalfsjus met porto / crème van gekookte eierdooier

Hoofdgerechten

Steak Tartaar

groene salade / verse frieten / verse mayonaise

Ravioli

peer / Bleu d’auvergne / rucola / walnoot / saus van witte wijn en vermouth

Goudbrasem

bieslookuree / beurre blanc / warme seizoensgroenten

Sliptongen

groene salade / verse frieten / verse tartaar

Salade César

kipfilet / verse croutons / césar-dressing

Salade Niçoise

mi-cuit tonijnsteak / mosterdvinaigrette

Contrefilet

kropsla / verse frieten

Côte-à l’os

kropsla / verse frieten

Ierse Ribeye

kropsla / verse frieten

Suggestie asperges à la flamande

Ei / boter / ratte patat / supplement Duroc ham

Suggestie asperges & kalfszwezerik

Gepocheerd ei / kalfsjus met porto / jonge spinazie / ratte patat

Desserts

Espresso Martini

espresso / vanille / Jamaicaanse rum / vodka / cacao bitter

Café Glacé

verse espresso / vanille ijs

Crème Brûlée

gepocheerde peer, tijm

Dame Blanche

chocoladesaus / slagroom

Sabayon

rode porto / vanilleijs

Tartelette

citroen / pompelmoes / Italiaanse meringue

Suggestie Mousse Orangette

Mousse van gebrande karamel / marmelade van sinaas / mokka ijs