Menu
Food

Tasty food met
een eigen twist

Lunch

van 10 t.e.m. 13 december

VG + HG = €34
VG + HG + DESSERT = €42

Voorgerecht optie 1 - Tomatenroomsoep

Visgehaktballetjes / dashiroom

Voorgerecht optie 2 - Tarte tatin van gorgonzola en rode ui

Kruidensla en ansjovis / zoetzure champignons / frambozenmayo / dragonolie

Hoofdgerecht optie 1 - Vis van de dag in tempura

Remouladesaus met daikon / pomme fondant / erwtenpuree met munt / gebakken knolselder

Hoofdgerecht optie 2 - Bout van Texels lam

Lamsjus met gedroogde vijg / spitskoolrolletjes / pompoencrème / salie-aardappeltjes

Dessert - Frangipane Wildemanpeer en advocaatijs

Bites/to share

Taco’s steak tartaar

verse rundstartaar / wasabi-mayonaise / limoen

Yakitori

Japanse kipsaté / sesamsaus / koriander / limoen

Gyoza

dumplings / koriander / ponzu / wasabi-crackers

Korean style nuggets

huisgemaakte kipnuggets / kewpie / sriracha / citroengras

Nobashi

nobashi-garnalen / panko / verse tartaar / citroen

Crispy Courgette

panko / dip van feta en paprika

Ansjovis

in het zuur

Baby Octopus

salsa van tomaat / chili

Guacamole

huisgemaakte tortillachips

Maatjes

oosters gelakt / granité van appel / verse ajuin / boon

Mangalica

100 gram / rucola

Pata Negra

100 gram / rucola

Pan Cristal

salsa van tomaat / groene pesto / basilicum / stracciatella / optioneel met Mangalica +8,

Voorgerechten

Oester​ natuur

Fine de Claires

Oester Oosterse stijl

Fine de Claires / sojadressing / chili

Oester Franse stijl

Fine de Claires / sjalotvinaigrette / citroen

Carpaccio

rund / oude parmezaan / olijfolie / rucola

Gravlax

Noorse zalm / dille / yoghurtdressing

Carpaccio van tomaat

Coeur de Boeuf / basilicum / balsamico-crème / burrata

Garnaalkroket

groene salade / verse tartaar

Langoustine

groene curry / romesco / prei

Risotto

rode biet / geitenkaas / bieslook

Wildsuggestie - Huisbereide paté van haas

Verse brioche / boter met eekhoorntjesbrood / kweepeer

Hoofdgerechten

Steak Tartaar

groene salade / verse frieten / verse mayonaise

Ravioli

peer / Bleu d’auvergne / rucola / walnoot / saus van witte wijn en vermouth

Goudbrasem

bieslookuree / beurre blanc / warme seizoensgroenten

Sliptongen

groene salade / verse frieten / verse tartaar

Salade César

kipfilet / verse croutons / césar-dressing

Salade Niçoise

mi-cuit tonijnsteak / mosterdvinaigrette

Contrefilet

kropsla / verse frieten

Côte-à l’os

kropsla / verse frieten

Ierse Ribeye

kropsla / verse frieten

Wildsuggestie - Filet pur van hert

Wildjus met Madeira en roze peper / rösti met pancetta / cannelloni van savooi

Wildsuggestie - Fazant

Roomsaus met peperkoek / texturen van schorseneer / pommes fondantes

Wildsuggestie - Stoofpot van everzwijn

Geroosterde aardappel / grondwitloof, savooi en wortel / veenbessen

Desserts

Espresso Martini

espresso / vanille / Jamaicaanse rum / vodka / cacao bitter

Café Glacé

verse espresso / vanille ijs

Crème Brûlée

gepocheerde peer, tijm

Dame Blanche

chocoladesaus / slagroom

Sabayon

rode porto / vanilleijs

Tartelette

citroen / pompelmoes / Italiaanse meringue