Menu
Food

Tasty food met
een eigen twist

Lunch

van 21 t.e.m. 24 januari

VG + HG = €36
VG + HG + DESSERT = €45

Voorgerecht optie 1 - Tom Yum soep

Kokos-gehaktballetjes / korianderroom

Voorgerecht optie 2 - Gelakte varkenswang

Frisse venkelsalade met passievrucht / pindakrokant / crème Vadouvan

Hoofdgerecht optie 1 - Portobello gevuld met visragout

Gefrituurde aardappelschijfjes / kruidenmousseline / gele wortel en erwt / bloemkool

Hoofdgerecht optie 2 - Rollade van kip met spinazie en mascarpone

Salieroomsaus / gratin dauphinois / gebakken pompoen / knolselderzalf

Dessert - Tompoes

Bladerdeeg / crème pâtisière / mandarijn / kumquat / ijs van pistache en bergamot

Bites/to share

Taco’s steak tartaar

verse rundstartaar / wasabi-mayonaise / limoen

Yakitori

Japanse kipsaté / sesamsaus / koriander / limoen

Gyoza

dumplings / koriander / ponzu / wasabi-crackers

Korean style nuggets

huisgemaakte kipnuggets / kewpie / sriracha / citroengras

Nobashi

nobashi-garnalen / panko / verse tartaar / citroen

Crispy Courgette

panko / dip van feta en paprika

Ansjovis

in het zuur

Baby Octopus

salsa van tomaat / chili

Guacamole

huisgemaakte tortillachips

Maatjes

oosters gelakt / granité van appel / verse ajuin / boon

Mangalica

100 gram / rucola

Pata Negra

100 gram / rucola

Pan Cristal

salsa van tomaat / groene pesto / basilicum / stracciatella / optioneel met Mangalica +8,

Voorgerechten

Oester​ natuur

Fine de Claires

Oester Oosterse stijl

Fine de Claires / sojadressing / chili

Oester Franse stijl

Fine de Claires / sjalotvinaigrette / citroen

Carpaccio

rund / oude parmezaan / olijfolie / rucola

Gravlax

Noorse zalm / dille / yoghurtdressing

Carpaccio van tomaat

Coeur de Boeuf / basilicum / balsamico-crème / burrata

Garnaalkroket

groene salade / verse tartaar

Langoustine

groene curry / romesco / prei

Risotto

met seizoensgroenten

Suggestie Gentse kop huisbereid

picklesmayo / bladerdeegkrokant / tuinboon / mosterdsla / gegrilde schorseneer

Hoofdgerechten

Steak Tartaar

groene salade / verse frieten / verse mayonaise

Ravioli

peer / Bleu d’auvergne / rucola / walnoot / saus van witte wijn en vermouth

Goudbrasem

bieslookuree / beurre blanc / warme seizoensgroenten

Sliptongen

groene salade / verse frieten / verse tartaar

Salade César

kipfilet / verse croutons / césar-dressing

Salade Niçoise

mi-cuit tonijnsteak / mosterdvinaigrette

Contrefilet

kropsla / verse frieten

Côte-à l’os

kropsla / verse frieten

Ierse Ribeye

kropsla / verse frieten

Suggestie Lamsbout uit Texel

saus met vijgen / tuinboon / zoete aardappel / Jordaanse rijst

Suggestie Kabeljouwhaas

sauce Ostendaise / gegrilde prei en kastanjechampignons / krokante mosseltjes / pomme fondant

Desserts

Espresso Martini

espresso / vanille / Jamaicaanse rum / vodka / cacao bitter

Café Glacé

verse espresso / vanille ijs

Crème Brûlée

gepocheerde peer, tijm

Dame Blanche

chocoladesaus / slagroom

Sabayon

rode porto / vanilleijs

Tartelette

citroen / pompelmoes / Italiaanse meringue

Suggestie Tompoes

bladerdeeg / crème pâtisière / mandarijn / kumquat / ijs van pistache en bergamot