van 5 t.e.m. 8 november
VG + HG = €34
VG + HG + DESSERT = €42
Voorgerecht optie 1 - Soep van aardpeer
Gerookte sprot / aardpeerchips / prei olie
Voorgerecht optie 2 - Vacherin Mont d’Or
Walnootcracker / dragoncake / pompoen en paddenstoel / Vadouvansausje
Hoofdgerecht optie 1 - Kabeljauw
Karnemelkstampers / jonge spinazie / gepocheerd eitje / garnaaltjes / mousseline
Hoofdgerecht optie 2 - Gentse waterzooi ‘anders’
Kippenjus met geconfijte ui / venkel / bospeen / geschroeide prei
Dessert - Tarte Tatin
Calvadosroom / ijs van kardemon en rum / sausje van rozijnen
Oester natuur
Fine de Claires
Oester Oosterse stijl
Fine de Claires / sojadressing / chili
Oester Franse stijl
Fine de Claires / sjalotvinaigrette / citroen
Carpaccio
rund / oude parmezaan / olijfolie / rucola
Gravlax
Noorse zalm / dille / yoghurtdressing
Carpaccio van tomaat
Coeur de Boeuf / basilicum / balsamico-crème / burrata
Garnaalkroket
groene salade / verse tartaar
Langoustine
groene curry / romesco / prei
Risotto
rode biet / geitenkaas / bieslook
Steak Tartaar
groene salade / verse frieten / verse mayonaise
Ravioli
peer / Bleu d’auvergne / rucola / walnoot / saus van witte wijn en vermouth
Goudbrasem
bieslookuree / beurre blanc / warme seizoensgroenten
Sliptongen
groene salade / verse frieten / verse tartaar
Salade César
kipfilet / verse croutons / césar-dressing
Salade Niçoise
mi-cuit tonijnsteak / mosterdvinaigrette
Contrefilet
kropsla / verse frieten
Côte-à l’os
kropsla / verse frieten
Ierse Ribeye
kropsla / verse frieten
Espresso Martini
espresso / vanille / Jamaicaanse rum / vodka / cacao bitter
Café Glacé
verse espresso / vanille ijs
Crème Brûlée
gepocheerde peer, tijm
Dame Blanche
chocoladesaus / slagroom
Sabayon
rode porto / vanilleijs
Tartelette
citroen / pompelmoes / Italiaanse meringue