van 11 t.e.m. 14 februari 's middags
VG + HG = €36
VG + HG + DESSERT = €45
Voorgerecht optie 1 - Kervelroomsoep
Gehaktballetjes / croutons / eekhoorntjesbrood / room van pancetta
Voorgerecht optie 2 - Garnaalcocktail
Cocktailsaus met Laphroaig 10 / Franse erwten met slahart / crispy sjalot
Hoofdgerecht optie 1 - Rolletjes van pladijs
Witte wijnsaus met dille / pommes duchesses / venkel en pompoen
Hoofdgerecht optie 2 - Stoverij van varkenswangen
Westmalle dubbel / witloofsalade met ei en appel / verse frieten / spekmayo
Dessert - Tompoes
Bladerdeeg / crème pâtisière / mandarijn / kumquat / ijs van pistache en bergamot
Oester natuur
Fine de Claires
Oester Oosterse stijl
Fine de Claires / sojadressing / chili
Oester Franse stijl
Fine de Claires / sjalotvinaigrette / citroen
Carpaccio
rund / oude parmezaan / olijfolie / rucola
Gravlax
Noorse zalm / dille / yoghurtdressing
Carpaccio van tomaat
Coeur de Boeuf / basilicum / balsamico-crème / burrata
Garnaalkroket
groene salade / verse tartaar
Langoustine
groene curry / romesco / prei
Risotto
met seizoensgroenten
Suggestie Gentse kop huisbereid
picklesmayo / bladerdeegkrokant / tuinboon / mosterdsla / gegrilde schorseneer
Steak Tartaar
groene salade / verse frieten / verse mayonaise
Ravioli
peer / Bleu d’auvergne / rucola / walnoot / saus van witte wijn en vermouth
Goudbrasem
bieslookuree / beurre blanc / warme seizoensgroenten
Sliptongen
groene salade / verse frieten / verse tartaar
Salade César
kipfilet / verse croutons / césar-dressing
Salade Niçoise
mi-cuit tonijnsteak / mosterdvinaigrette
Contrefilet
kropsla / verse frieten
Côte-à l’os
kropsla / verse frieten
Ierse Ribeye
kropsla / verse frieten
Suggestie Lamsbout uit Texel
saus met vijgen / tuinboon / zoete aardappel / Jordaanse rijst
Suggestie Kabeljouwhaas
sauce Ostendaise / gegrilde prei en kastanjechampignons / krokante mosseltjes / pomme fondant
Espresso Martini
espresso / vanille / Jamaicaanse rum / vodka / cacao bitter
Café Glacé
verse espresso / vanille ijs
Crème Brûlée
gepocheerde peer, tijm
Dame Blanche
chocoladesaus / slagroom
Sabayon
rode porto / vanilleijs
Tartelette
citroen / pompelmoes / Italiaanse meringue
Suggestie Tompoes
bladerdeeg / crème pâtissière / mandarijn / kumquat / ijs van pistache en bergamot